تبلیغ وینک مگ

آموزش طرزتهیه مرغ زنجبیلی


مرغ زنجبیلی غذای خوشمزه ای است که در جنوب آسیا یه شکل ای مختلف طبخ می شود و بسیار طرفدار دارد.

مواد لازم برای مرغ زنجبیلی
سینه مرغ یا بوقلمون:۸۰۰ گرم
زنجبیل تازه:نصف قاشق غذاخوری، رنده شده
سویاسس:۴ قاشق غذاخوری
سرکه یا آبلیمو:۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع:۶ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز:یک قاشق چای خوری
کنجد:۲ قاشق غذاخوری

.
.
.

طرز تهیه مرغ زنجبیلی
مرغ را به اندازه ای که در دهان جا بگیرد خرد کنید و هر تکه را با یک چاقوی کوچک سوراخ کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را حدود ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید تا کاملا بپزد. می توانید آنها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و تره بار آبپز سرو کنید.

نکات

۱_ اگر با سویاسس میانه ای ندارید، آن را حذف کنید.

۲_ می توانید کنجد را از سس حذف کنید و آن را هنگام سرخ یا کباب کردن مرغ اضافه کنید تا کنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.

سایت یکی یه دونه

→ خواندن مطلب قبلی

آموزش گام به گام قرمه سبزی هندی ها برای خانم های آشپز

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *