تبلیغ وینک مگ

آموزش گام به گام قرمه سبزی هندی ها برای خانم های آشپز


قورمه سبزی هندی ها با گوجه فرنگی، گوشت و ماست تهیه می شود

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست، یکی از غذاهای مورد علاقه هندی ها است که در آن از یک چاشنی با تندی متوسط استفاده می شود. سرو آن همراه با نان چاپاتی تازه بسیار دلچسب است.

مواد لازم برای قورمه سبزی هندی :
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه ریز خرد شده ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده ۱ قاشق چایخوری
هل سیاه ۲ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
ساقه دارچین ۲ تکه ۲٫۵ سانتیمتری
نمک ۱ قاشق چایخوری
ماست ساده ۱۵۰ میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده نیم کیلو
روغن ۱۵۰ میلی لیتر
پیاز خلال شده ۲ عدد
آب ۶۰۰ میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده ۲ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

.

.

.

طرز تهیه قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

مواد لازم جهت تزیین قورمه سبزی هندی :
برگ گشنیز تازه خرد شده مقداری
فلفل سبز تند خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه قورمه سبزی هندی :
گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، دارچین، نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید.

گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید.

گوشت را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه آن ها را سرخ نمایید. حرارت را کم نمایید، آب را اضافه نموده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید.

۵ گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد.

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید.

منبع کفش دوزک

سایت یکی یه دونه

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

خواندن مطلب بعدی ←

آموزش طرزتهیه مرغ زنجبیلی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *