تبلیغ وینک مگ

آموزش طرز تهیه مسقطی خامه ای

موادلازم:

خامه 100 گرم
عرق هل 2 قاشق سوپخوری
آب 1 لیتر
نشاسته 200 گرم
شکر 200 گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته 4 قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود به آن شکر گلاب عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید

→ خواندن مطلب قبلی

آموزش طرز تهیه چیزکیک لیمو

خواندن مطلب بعدی ←

آموزش تهیه کوکی کدو حلوایی ویژه کدبانوها

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *